Klanten krijgen zonder leuren en sleuren

Ben jij het ook zo zat om te leuren en te sleuren om klanten te krijgen?

 

Ben je er klaar mee om ik weet niet hoeveel tijd kwijt te zijn met het vinden van de juiste toon, het doen van de juiste dingen zodat je potentiële klanten bereikt die ook nog eens Ja zeggen op jouw aanbod?

Op social media word je doodgegooid met templates, formules en bewezen methodieken die ervoor zorgen dat jij binnen no time een ton per jaar verdient. Iedereen lijkt wel succesvol – en ergens voel je ook wel dat dat niet zo is. Het is allemaal zo leeg, zo verkoperig, zo veel van hetzelfde.

Af en toe trap je erin; dan koop je zo’n programma dat gouden bergen belooft. Om er vervolgens achter te komen dat de manier waarop je jouw marketing zou moeten doen totaal niet bij je past en je er van tevoren jeuk van krijgt.

Kan het niet anders?

Natuurlijk lijkt dit verhaal ook op die vele andere verkoopverhalen. Alleen beloof ik je geen gouden bergen. Ik beloof niet dat vanaf morgen de klanten voor je in de rij staan en dat je daar werkelijk niets voor hoeft te doen behalve mijn gouden formule te volgen.

Ik beloof je dat je klanten krijgt door ouderwets te laten zien wie je bent, wat je doet, wat je kan en wie daar profijt van heeft. Niet door te roeptoeteren hoe goed je bent en wat voor fantastische resultaten je behaalt (en hoeveel je daar zelf mee verdient), maar door te doen wat je het liefste doet:

  • Advies geven vanuit je vakkennis en ervaring
  • Je klanten behoeden voor foute aankopen
  • Laten zien dat je exact weet wat er in je klant omgaat
  • Oprecht het beste willen voor je klant, ook al kiest hij niet voor jou

Voor mij bestaat marketing maar uit één ding, en dat is oprecht het beste willen voor jouw potentiële klant, en dat laten zien. Oprecht durven zeggen: “Joh, al ga je naar een ander, maar zorg wel dat je dit goed oplost, samen met iemand die deskundig genoeg is om jou op een goede manier te helpen”.

Daarover gaat Klanten krijgen zonder leuren en sleuren.

Als dat is wat jou aanspreekt, vul dan je e-mailadres in. Je ontvangt dan (bijna wekelijks) waardevolle mails in je mailbox over Klanten krijgen zonder leuren en sleuren, en als bonus kun je de video bekijken waarin ik je de drie elementen vertel die hiervoor onmisbaar zijn.

 

 

 

 

Ja, ik meld me aan voor de wekelijkse mails en ontvang de video 

Klanten krijgen zonder leuren en sleuren 

als bonus op de koop toe.

jezelf zijn