De kracht van video in 17 minuten

Yes, hier is de video! Daar ga ik verder geen woorden aan verspillen 😉

En nu?

Nu vraag ik me af: wat is jouw grootste take away van deze video? Wil je me dat laten weten in een kort mailtje? esther@devisiegraaf.nl.

En natuurlijk stopt het niet met deze video. Ik hoop dat je in actie komt en dat je video’s gaat maken. Dat kan je zelf doen, dat kan met hulp van anderen, dat kan met hulp van mij. Mij maakt het eigenlijk niet uit hoe je het doet; als je het maar doet. Als jij iets goeds doet voor deze wereld, mag dat door zoveel mogelijk mensen gezien worden. Maar vaak is het begin moeilijk. Daarom heb ik iets bedacht om jou een stapje op weg te helpen.

Gratis onderwerpsessie t.w.v. 125 euro*

Het is mijn missie om ondernemers die mooie dingen doen voor de wereld te helpen om zoveel mogelijk mensen te bereiken en tot klant te maken. Daarvoor moet je de juiste snaar weten te raken bij je potentiële klanten, en ik merk dat dat vaak best lastig is.

Daarom selecteer ik elke maand twee mensen voor een gratis online onderwerpsessie waarin ik meedenk over wat exact de frustraties zijn van jouw klanten zodat je daarop kunt inhaken. Communicatie begint namelijk met herkenning: een klant wil zich eerst door jou gezien en begrepen voelen voor hij met je in zee gaat.

Wil jij voor deze onderwerpsessie in aanmerking komen? Stuur dan een mailtje naar esther@devisiegraaf.nl met als onderwerp: gratis onderwerpsessie. In de mail zet je de url van je website en jouw belangrijkste social media kanaal zodat ik me kan voorbereiden als jij geselecteerd wordt.

Hoor je niet tot de twee geselecteerden en wil je toch graag met me sparren? Dan maken we er een betaalde sessie van. Mijn klanten weten dat die sessie veel meer waard is dan 125 euro*. Het is één van de lastigste dingen voor de meeste ondernemers omdat je zelf zo in je vakgebied zit dat je niet meer ziet waar je klant nu precies mee zit. En dan mis je de eerste en belangrijkste stap in je communicatie. Maak dus gebruik van deze kans en meld je aan.

*prijzen zijn excl btw.

PS: De video is niet op en top scherp, dat weet ik. Het is nu eenmaal lastiger om een video van mezelf op te nemen dan van mijn klanten. Maar zoals ik ooit van mijn coach leerde: als je op het onkruid let, dan trap je op de bloemen.

En ik maak er gelijk een tip van de dag van: niet alles hoeft altijd perfect te zijn. Al zou ik een video 100 x overdoen, dan nog zou hij niet perfect zijn. Misschien wel perfect scherp, maar met een hoop gestotter. Of te veel vanuit mijn hoofd in plaats vanuit mijn hart. Of vermoeid in plaats van enthousiast. Kortom: er kan altijd wel iets beter. Misschien maak ik ooit wel een betere versie. Voor nu vind ik deze versie goed genoeg. Dat zegt iets over mij en over wat ik belangrijk vind.

Wat vind jij belangrijk?

En wat vond je van deze video? Laat je het me weten? Ik lees en beantwoord elke mail. esther@devisiegraaf.nl