Eigenlijk is het de eerste stap, maar heel veel ondernemers slaan die over, en dat is jammer. De stap is namelijk: Wie ben je, Wat doe je en Voor Wie doe je dat.

 

En dat klinkt als iets heel eenvoudigs, maar voor heel veel ondernemers is het best ingewikkeld, en dat is dan ook de reden dat deze stap overgeslagen wordt.

 

Het is heel fijn en veilig om gelijk in je dienst- of productaanbod te gaan zitten. Je weet wat je doet, je weet ook ongeveer wel voor wie, dus hoppakkee, dan kun je daarmee aan de slag.

 

Alleen: hoe onderscheidend ben jij in je aanbod? Hoe anders is dat dan dat van je vakgenoten?

 

Daar gaat het vaak mis. Door die eerste stap over te slaan, wordt dat wat je zegt en uitdraagt dertien in een dozijn. Hoe moet een klant dan voor jóu kiezen?

 

Je eigen verhaal op een rijtje zetten, zodanig dat je voor jezelf heel scherp weet waar jij je in onderscheidt en zodanig dat je het duidelijk onder woorden kunt brengen kost tijd. Tijd die je jezelf misschien niet altijd gunt. En in je eentje is het lastig om jezelf de juiste vragen te stellen zonder de hele tijd in een rondje te draaien. Een ander ziet het vaak scherper, zuiverder, en kan alle ruis eromheen weghalen.

 

Ik neem die tijd graag voor je, en we zetten het resultaat gelijk om in een video die zo op de home-pagina of de Over Mij-pagina van je website kan.

 

 

 

Mijn verhaal

 

 Ik was ooit een heel verlegen meisje. Gepest op de lagere school, en jarenlang het gevoel dat wat ik deed, nooit goed genoeg was. Ik maakte me het liefst zoveel mogelijk onzichtbaar. Dat kwam goed uit in mijn werk als fotograaf: onopgemerkt de mooiste momenten vastleggen en daarmee anderen gelukkig maken.

Alleen: door zo onzichtbaar te zijn, had ik niet voldoende klanten. De klanten díe ik had, waren super blij en tevreden, en zegden dat ook ruimschoots voort. En ik liet natuurlijk op sociale media veel mooie foto’s zien, en dat leverde wel weer nieuwe opdracht op, maar niet genoeg.

 

Tot ik video’s ging maken. Van mezelf, waarin ik mijn kijkers tips gaf. Doodeng vond ik het. Maar het was wel de weg naar veel meer omzet en nog blijere klanten. En naar een veel blijere ik. Ik ontdekte hoe enorm bevrijdend het is om helemaal niet bezig te zijn met hoe anderen over je denken en tegelijkertijd super zichtbaar te zijn.

 

Dit is mijn verhaal.

 

 

Wat is jouw verhaal?

Het is de basis onder alles wat je vertelt over en laat zien in je bedrijf. Maar soms is het best lastig om zelf je verhaal te zien en onder woorden te brengen.

Dat leer ik jou ook graag. Super zichtbaar zijn, meer klanten krijgen, en ongelofelijk blij worden van wat jij voor anderen kunt betekenen. Met video’s. Doe je mee?

 

Het resultaat:

 

  • Een video voor de Home-pagina of de Over Mij – pagina van je website
  • Een duidelijk verhaal – jouw verhaal – als grondslag voor al je marketingactiviteiten
  • Een duidelijk gedefinieerde doelgroep op wie jij je verhaal kunt richten
  • Een waslijst aan onderwerpen voor je volgende video’s en andere posts op sociale media die helemaal in lijn zijn met jouw verhaal

 

Dit is een één-op-één-sessie zodat ik me volledig op jou kan richten en jij er 100% uit haalt wat erin zit. Locatie: Graanmaalderij Gouderak, Middelblok 2, Gouderak

Investering: 495 euro ex btw, inclusief heerlijke lunch, en vooral tijd en aandacht voor verdieping.

Jouw Verhaal in Video legt het fundament onder je bedrijf vast en maakt zichtbaar wat jouw unique selling points zijn. Onmiskenbaar jouw verhaal - de meerwaarde voor je klant in beeld.