Laat zien waar je voor staat!

Waar laat jij klanten liggen? Waarom staan ze nog niet in rijen van drie voor de deur?

Ik zal je gelijk de belangrijkste oorzaak maar geven:

Je communiceert op een manier die jouw klant totaal niet raakt.

Hoe dat komt?

In de eerste plaats omdat je in je opleiding zo doordesemd bent met vaktaal dat je zelf niet meer in de gaten hebt dat buiten het wereldje van coaches en therapeuten niemand die vaktaal begrijpt.

Jij hebt het over belemmerende overtuigingen, je innerlijke kind, trauma’s uit vorige generaties en zelfliefde. Jij en al je collega’s en therapeuten weten precies waar het over gaat en knikken allemaal heftig ja – waardoor jij je bevestigd voelt in je vakmanschap.

Maar voor jouw klant is dit Chinees. Die kan helemaal niets met dit soort terminologie en holt hard gillend weg. En jij holt er achteraan, want jij ziet wat er gebeurt, waar iemand ‘getriggerd’ wordt en hoe goed jij zou kunnen helpen.

Resultaat: er ontstaat een enorme leegte om je heen daar waar jij zo graag wilt dat de klanten zich in drommen naar jouw praktijk haasten.

Vervolgens denk jij dat je funnels moet bouwen, moet leren hoe je instagram en linkedin nog beter kunt inzetten en de seo van je website op orde moet krijgen. Allemaal omtrekkende bewegingen die jou geen stap verder brengen, omdat je de kern niet te pakken hebt.

De kern van de zaak

Waar zit jouw goud?

Wat is jouw talent? Wat gaat jou zo makkelijk af dat je het zelf niet in de gaten hebt? Wat maakt dat ik bij jou wil zijn, en niet bij een van je collega’s?

Dat is precies waar míjn goud zit. Ik zie wat jou jou maakt. Ik zie hoe jij bent als mens, wat jouw kracht is, wat jou anders maakt dan al je collega’s. Ik zie wat er ontbreekt in je communicatie waardoor je nu eerder klanten afschrikt dan dat je naar je toe komen.

En ik leer je met liefde hoe je jouw boodschap helder en tot the point kunt communiceren zodat klanten direct denken: “Ja! Eindelijk iemand die mij begrijpt! Bij jou word ik klant”

Ik ben Esther van Berk, de Visiegraaf. Ruim 20 jaar ondernemer met meer dan 23 jaar ervaring in online marketingcommunicatie. Ik maak video’s met coaches en therapeuten zodat klanten heel rechtstreeks met je kennis kunnen maken en kunnen voelen of ze matchen met jou. En dat begint altijd met: Wie ben jij? Waar zit jouw goud? En hoe breng je dat zodanig over dat het je klanten oplevert?

Omdat nog niet alle coaches en therapeuten direct toe zijn aan video’s, heb ik een basisprogramma ontwikkeld waarin we zorgen dat de kern van alles wat je aan communicatie gaat doen stevig staat. Geen losse flodders meer, maar een sterk en stevig verhaal waarmee jij staat als een huis.

De titel van dit programma: Laat zien waar je voor staat!

 

Wat je krijgt:

 • Social media scan
 • 1op1 zoomcall Waar zit jouw goud?
 • Videotraining Nooit meer zonder onderwerpen
 • Livedag Laat zien waar je voor staat

De investering: 697 euro ex btw

 

Het resultaat:

 • Je weet zonder twijfel wat jou anders maakt dan je concullega’s
 • Je weet zodanig te communiceren dat jouw klanten zich direct herkennen
 • Je hebt een plan om naartoe te werken zodat je niet meer met losse flodders schiet

Voor wie is dit niet?

 • Dit programma is niet voor starters. Dat wil zeggen dat je zelf net nieuw bent in je vakgebied. In die situatie mag je eerst uitproberen en ervaring opdoen om vandaaruit te ontdekken waar jouw werkelijke goud zit.
 • Dit programma is ook niet voor jou als je hoopt dat dit de zoveelste heilige graal is. “Als ik nu dit maar doe, dan hoef ik me nooit meer ergens zorgen over te maken en stromen de klanten vanzelf binnen.” Je moet er wel wat voor doen – en dat gaat niet vanzelf. Bij niemand.

Voor wie is dit wel?

 • Ben je net begonnen als ondernemer maar heb je al wel jarenlange ervaring in je vakgebied, dan ben je van harte welkom.
 • Als je al lang een praktijk hebt maar het loopt nog niet zoals jij wilt terwijl je wel allerlei acties onderneemt om klanten te krijgen, dan is dit precies wat je nodig hebt.

Is dit voor jou? Druk dan op de knop. Ik zie je graag!

Praktische info

Datum Livedag:
Vrijdag 31 mei van 9.30 tot 16.30 uur, inclusief uitstekende lunch en versnaperingen

Locatie:

Graanmaalderij Gouderak
Middelblok 2
2831 BP Gouderak

Als coach weet ik hoe belangrijk het is dat mijn potentiële klant al met mij kennis kan maken voordat we elkaar spreken. Ik wil daarin graag video gebruiken zodat ze mij kunnen horen. Maar wat vertel je nou in een video, helemaal op social media als het maar voor 60 tot 90 seconde kan?

Met Esther haar online training kan je een super goede start maken, met haar persoonlijke tips die ze me gaf kan ik mijn ideale klant goed bereiken en weten ze voor wie ik er ben.

Het geeft me bergen vol handvatten en linkjes die ik aan elkaar kan verbinden om filmpjes te maken. Veel over 1 onderwerp en toch elke keer anders. Ik dacht niet dat het kon, en denk vaak veel te moeilijk. Maar met alles wat Esther uitlegt is het een stuk helderder. De voorbeelden die ze gebruikt vanuit coach/therapeuten kan ik zelf vertalen naar mijn ideale klant omdat ze zo dichtbij mijn doel liggen.

Esther is benaderbaar, denkt graag mee en helder in haar communicatie. Ze gebruikt geen een onnodige “opsmuk”.

Het is echt een training, niet eentje waarin ze je alleen maar verteld wat je fout doet. Maar juist een waarin ze je meeneemt langs alle mogelijkheden en wat dat je op kan leveren!

Absoluut meer dan de prijs waard, wanneer je dit in praktijk brengt!

Alina Visser

Esther weet in zeer korte tijd de kern van mijn werkzaamheden in duidelijke, toegankelijke en begrijpelijke taal te vatten. Zij is in staat mijn jargon ‘simpel’ te verwoorden. top!

Jolanda Winters

Ik ken Esther vanuit een coachingstraject waar wij beiden aan deelnemen. Zelf struggle ik best wel met het vinden van de juiste onderwerpen voor mijn social media en dan zeker met de juiste ‘tone of voice’. De manier waarop Esther in deze training uitlegt hoe dit aan te pakken past goed bij wie ik als persoon ben en ook omdat ik Esther dus persoonlijk ken, voel ik alsof ze mij persoonlijk aanspreekt. Dat is precies zoals ik het ook graag wil doen! Ik kan je deze training en werken met Esther van harte aanraden! 

Suzanne Visser