Een goede portretfoto is een foto waar je zelf helemaal blij van wordt. Het is een foto die je met plezier overal laat zien, omdat je er zelf ook met plezier naar kijkt.

Stel nu dat je een portretfoto hebt waar je niet helemaal blij van wordt, wat gebeurt er dan? Dan laat je niet alleen de foto minder graag zien, maar daardoor ook jezelf. Je laat kansen lopen om letterlijk en figuurlijk je gezicht te laten zien. Of je doet het met minder overtuiging.

Een portretfoto is de basis van een zelfverzekerde, enthousiaste uitstraling. Als jij als niet blij wordt van je eigen foto, hoe moet een klant dan blij worden van jou?

Zorg dat je een foto hebt waar jij van gaat stralen en die je met liefde in al je mails, offertes, bedankbriefjes en visitekaartjes zet.

 

Profielfoto's

In mijn thuisstudio maak ik drie close up portretten die je kunt gebruiken voor je website, LinkedIn, Facebook, Twitter en andere social media. Ik lever de foto's in hoge en lage resolutie, en je mag ze onbeperkt gebruiken. Een set van drie profielfoto's kost € 175,- ex btw.

 

PortretPakket

Op locatie, dus in jouw werkomgeving, maak ik vijf mooie, gevarieerde foto's. Naast close ups maak ik foto's die ruimer gekaderd zijn. Die foto's kun je heel goed gebruiken bij een artikel in een vakblad of lokale krant, bij free publicity, in advertenties, op je website, social media, nieuwsbrieven - noem maar op. Ik lever alle vijf de foto's in hoge en lage resolutie, en je mag ze onbeperkt gebruiken. Een portretpakket kost € 320,- ex btw, inclusief reiskosten (binnen een straal van 30 km rondom Gouda).