Wil je direct met video aan de slag omdat je snel en leuk zoveel mogelijk potentiële klanten wilt bereiken?

Dan zijn deze twee mogelijkheden voor jou.

 

 - Verbeter je Profiel - 

Maak direct indruk met een goede profielfoto én een leuke profielvideo zodat mensen die jou nog niet kennen binnen een minuut een goed beeld van je hebben.

Dit is de eerste stap op weg naar nieuwe klanten. En natuurlijk is het best eng: op de foto gaan en een video van jezelf maken is iets waar de meeste ondernemers als een berg tegenop zien.

Maar het geeft ook een geweldige kick als je blij bent met je eigen foto en als die video er stáát.

 

Hoe werkt het?

In een groepje van maximaal 5 personen schrijf je een script voor je video. Ik help je daar uiteraard ook bij. Je oefent met de andere aanwezigen, we nemen je video op en ik maak een prachtige foto van je.

Tijd: 1 dagdeel (ochtend of middag)

Locatie: Graanmaalderij Gouderak

Prijs: € 125,- ex btw

Resultaat: een prachtige profielfoto en een krachtige video die je niet alleen kunt gebruiken voor je profielen op sociale media, maar natuurlijk ook op je eigen website. Maak indruk, laat jezelf zien!

 - 101 Videotips - 

Wil jij video’s gaan maken om je bedrijf te laten groeien, maar heb je geen idee hoe te beginnen, of weet je niet goed waar je op moet letten?

Vind je het eng om voor de camera te staan, weet je niet goed wat voor onderwerpen geschikt zijn om video’s over te maken, of hoe je ervoor zorgt dat je video’s zoveel mogelijk gedeeld worden? Dan is dit voor jou.

 

Meer dan honderd tips (en de site wordt regelmatig aangevuld met nieuwe tips, dus het worden er alleen maar meer!) over:

  • Camera-angst
  • Inhoud
  • Soorten video's
  • Effectiviteit
  • Techniek

Een bibliotheek aan goede, waardevolle tips waaruit jij precies kunt kiezen wat je op dit moment nodig hebt om verder te komen.

Je krijgt een jaar lang toegang tot meer dan honderd tips. De site wordt regelmatig aangevuld met nieuwe tips, voor de prijs van je huidige abonnement.

Tijd: 1 jaar

 

Prijs: € 145 ex btw

Resultaat: de goede tips op het juiste moment omdat je zelf kunt bepalen wat je nodig hebt om verder te komen met het maken van video's.