Hoe houd je het vol?

 

Een keer een video maken is één ding, maar regelmatig een video maken en dat blijven doen, dat vergt doorzettingsvermogen, inspiratie en vooral: regelmaat. En: samendoen maakt het makkelijker.

 

Daarom bied ik je mijn Werkochtenden aan. Elke maandagochtend ben je van harte welkom om samen met mij op in mijn mooie trainingslocatie een video te maken, zodat je die op dinsdag op Facebook kunt zetten, op donderdag op LinkedIn en op vrijdag in je nieuwsbrief - om maar iets te noemen. In elk geval: een goed begin van de week.

 

Je kunt je video voorbereiden (script schrijven), opnemen  en feedback krijgen en dat alles samen met maximaal 7 ondernemers zodat je ook elkaar kunt inspireren en motiveren. Ik ben er natuurlijk ook zodat je vragen kunt stellen, en ik zal ook elke keer een onderwerp bij de kop pakken dat jou helpt om nog betere, leukere, meer gevarieerde video's te maken.

 

Kosten: slechts 45 euro ex btw per ochtend.

 

Investering: € 595 ex btw

 

Resultaat: Elke week een stok achter de deur om een video op te nemen en 9 live bijeenkomsten waarin theorie en praktijk samengaan.