Nog een week of acht, dan begint de zomervakantie.
 
Heb jij dan de omzet gerealiseerd die je in je hoofd had? Of is dat nog niet helemaal gelukt? Is het nog steeds ploeteren om nieuwe klanten te krijgen en workshops te vullen? Of loopt het wel aardig, maar zou je zo graag willen dat het echt góed liep?
 
Heb je het idee dat het niet zoveel zin meer heeft om nog voor de zomer heel actief klanten te werven omdat in de zomer toch iedereen met vakantie is en dan een stille periode aanbreekt? En krijg je het eigenlijk een beetje benauwd bij dat idee omdat je je realiseert dat je dan dus echt je omzetdoelen niet gaat halen? Of denk je daar liever niet teveel over na?
 

Het kan anders.
 

We hebben nog een week of acht.
 

Stel dat je in die tijd zes weken achter elkaar, elke week een video online zet. Wat zou dat voor verschil maken?
 

 

Een voorbeeld.
Sinds afgelopen januari zet ik heel consequent elke week een video online.
Ik geef al een jaar of twee elke maand de basisworkshop Vergroot je zichtbaarheid met Video.
In maart, april en mei zaten deze workshops vol (10 personen per keer), voor mijn workshop op 11 juni heb ik nog maar drie plaatsen vrij en dus plan ik een extra workshop om nog voor de zomer nog eens 10 mensen de kans te geven mee te doen. En ook die gaat vol komen, want ik heb een wachtlijst van mensen die niet op 11 juni kunnen, dus die willen graag een andere datum die maand. Ik ben al een plekje aan het zoeken in mijn agenda.
 

 

Ander voorbeeld.
Vorig jaar in juni kwam er een dame bij me die net een coachingspraktijk was gestart. Ze had nog geen website, maar wel een facebookpagina en ze wilde in de zomer heel veel actie ondernemen om haar bedrijf op de kaart te zetten. Ze plaatste in juli en augustus (die stille zomermaanden waarin iedereen met vakantie is, weet je wel) elke week een video. In september had ze meer dan 900 pagina likes. In diezelfde maand hield ze een Facebookchallenge, waar ze meer dan 200 deelnemers voor had. Daaruit volgende twee workshops (vol) en  VIP-dag met een klant.
Ik ken coaches die daar jaren over doen. Zij deed het in de zomermaanden juli en augustus. En ja, dat was hard werken, maar dat leverde wel direct omzet op.
 

Hoe zou het voor jou zijn om zo de zomer in te gaan? Wetend dat je nu nog acht weken hebt waarin je nog even kunt knallen om al in de zomer en zéker na de zomer direct met nieuwe klanten aan de slag kunt?
 

 

Voorstel
Wat nu als je de komende tijd zes weken lang, twee uur per week individuele begeleiding krijgt van mij? Zes weken lang elke week een video online. We schrijven het script, nemen de video op en plaatsen hem direct online. Ik leer je hoe je ervoor zorgt dat je boodschap krachtig overkomt, ik leer je om ontspannen voor de camera te staan en ik help je om je video’s online optimaal zichtbaar te maken. Huiswerk heb je niet: we doen alles in de tijd dat je bij me bent. Zes weken lang, twee uur per week.
 

 

Het resultaat:

  • Je bent zes weken lang elke week optimaal zichtbaar op sociale media
  • Je weet hoe je video’s maakt die voor jouw klanten interessant zijn
  • Je bereikt potentiële klanten die nog niet eerder van je hebben gehoord
  • Je merkt nog voor de zomer dat je nieuwe klanten krijgt
  • Je merkt dat het veel minder moeite kost om je workshops vol te krijgen

 
En natuurlijk ga je na die zes weken door. Want zichtbaar zijn en klanten werven, stopt nooit. Nou vooruit, je mag best met vakantie. Maar daarna pak je natuurlijk gelijk de draad weer op, zodat je na de zomer met hernieuwde energie allemaal nieuwe klanten kunt verwelkomen. Direct na de zomervakantie een vliegende start omdat je video’s al het voorwerk hebben gedaan. Hoe cool is dat?
 

 

De investering:
Tijd: zes weken lang, twee uur per week. We plannen ze in één keer in.  
Geld: 1500 1250 euro ex btw. Hoeveel klanten heb jij nodig om dat terug te verdienen? De een heeft het er met drie klanten uit, de ander met drie workshops die vol zitten. Alles wat daarna komt is pure winst. Ik weet uit ervaring hoe blij je daarvan wordt :)
Locatie: Graanmaalderij, Middelblok 2 in Gouderak
 

 

Let op: Dit is een eenmalig aanbod. De vaste prijs voor deze individuele zesweekse is 1500 euro ex btw, maar omdat de zomer er al snel aan komt, wil ik je dit aanbod doen. Omdat ik weet dat je het in en zeker na de zomer meer dan ruim terug gaat verdienen.
 
Ik heb maar beperkte ruimte in mijn agenda, want dit is een extra aanbod naast de gewone trainingen en workshops die ik geef. Vol = vol, daar valt helaas weinig aan te doen.
 

Met minder moeite je workshops vol, met meer plezier meer klanten krijgen. Dat is wat we gaan doen.
 

 

Ik zie je graag!