Referenties

De Visiegraaf is veel meer dan alleen een partij die met jou oa kennisvideos opneemt voor social media. Esther denkt mee met je en dat doet ze erg goed.

Samen verdiep je je in je bedrijf wat wil je bereiken waar wil je heen. En ze staat ook in de schoenen van jouw klant wat zou die willen horen. Ze is doelgericht en heeft humor. Haar geheim is dat ze van 1 onderwerp er 10 kan maken. Hapklare ideeën die aanslaan.

Bovendien maakt Esther er een feestje van. Ik ben erg blij met mijn videos, die mij ook klanten opleveren! Ik kan de Visiegraaf en Esther van Berk van harte aanbevelen!

Annemiek de Meulmeester

Teamcoach

Ik ben met Esther; De Visiegraaf, in contact gekomen door een van haar online sessies heb vervolgens door middel van een 30 minuten kennismakingsgesprek de stap gezet om video’s met haar te gaan opnemen. En joh wat was dat een gave ervaring!.

Tijdens ons eerste gesprek hebben we gesproken over wat ik wil doen, wat mijn drijfveer is, het waarom, wat ik zie en hoe ik daar dan tegen aankijk.
Terwijl ik mijn verhaal vertelde maakte Esther aantekeningen en aan het einde van de rit had zij een hele lijst met mogelijke onderwerpen waarover ik een video zou kunnen maken.

Vervolgens heb ik de content gemaakt en hebben we de video’s in mijn vertrouwde omgeving opgenomen. Esther heeft ze bewerkt door ze van ondertiteling te voorzien waardoor kleine versprekingen niet zo opvallen en de boodschap toch overeind blijft.

Nu ik de eerste twee video’s gepost heb op LinkedIn heb ik door actief contact op te nemen (connectie maken en daarna benaderen) met de mensen die de video geliket hebben nu al 3 gesprekken daaruit gehaald waarvan een gesprek nu al geleid heeft tot een 50/50 kans op een opdracht voor 6 maanden.
Dus ik kan alleen maar zeggen; stap over je schroom en angst heen en ga aan de slag met Esther, De Visiegraaf!

Gert Broekman

Assetmanagement en onderhoudsspecialist

En toen werd het Corona. Twee exposities afgelast en ineens lag de boel helemaal stil. “Hoe zou het zijn als we videootjes gingen opnemen?” vroeg Esther en passant. “Jij en het schilderij. Dan vertel je erover zoals je dat bij een expositierondleiding doet.” Dat klonk ineens helemaal niet verkeerd. We maakten een afspraak. Ik voelde me veilig en gesteund, want Esther wilde ook dat dit zou slagen. Zij stond als een huis, geduldig en professioneel en checkte waar gecheckt moest worden. Uiteindelijk hebben de filmpjes van Esther mij door de Corona-tijd getrokken. Mensen zagen het en lieten weten welk schilderij of glaskunstwerk ze mooi vonden. Ik heb zes werken verkocht dankzij Esther, en wie weet wat er nog meer uit voortkomt….

Batya van Brakel

Kleurkunst

Met Esther werken gaat zeker niet alleen over video’s. Esther laat je op een andere manier naar jezelf en je bedrijf kijken waardoor je helemaal geïnspireerd en met een hele lijst onderwerpen weer bij haar weggaat. Die kan je gebruiken voor video, maar ook voor blogs, weggevers en op je website. Esther, dank je wel voor de inspirerende sessie.

Stephanie Osunwokeh

KIES Company

Als ondernemer wilde ik altijd al korte filmpjes maken over de kunst die ik verkoop in de galerie. Het was er niet van gekomen als Esther mij niet over de drempel had geholpen en mij heeft laten inzien dat het niet eng is. Sterker nog, ik ben ook gaan inzien dat de filmpjes mijn zaak een enorme boost hebben gegeven en de zichtbaarheid is gegroeid.

Mariella van der Net

Domo Eclectica

Sinds juni 2018 ben ik terug in Nederland en probeerde mijn bedrijf op te starten. Ik ging veel naar netwerkbijeenkomsten. Maar er kwam nog maar weinig uit. Half oktober 2018 volgde ik de workshop Videomarketing bij Esther. Ik begon elke maandag een video te plaatsen van 1 a twee minuten. Mijn zichtbaarheid groeide enorm. Veel mensen in mijn omgeving gaven mij complimenten over mijn video’s. Het begon mensen dus tussen de oren te zitten dat ik leiderschapscoach en teamtrainer ben. Eindelijk bekendheid in mijn nieuwe hoedanigheid. Ik kreeg steeds meer aanvragen voor intakegesprekken. In december tekende de eerste klant voor individuele coaching, in januari 2019 de tweede. En in de eerste week januari verkocht ik de eerste grote opdracht voor teamtraining. Ik heb eindelijk het idee dat ik aan het oogsten ben wat ik met videomarketing heb gezaaid.

Eelco Baak

Eelco Baak Life coaching

Ik liep de afgelopen tijd te klungelen met video’s; niets is moeilijker om een goede video van jezelf te maken… Precies zo moeilijk als om je eigen LinkedIn profiel en headline echt goed te krijgen. Want wat is er moeilijker om een goede propositie de wereld in te sturen? En over jezelf iets te vertellen? En dan ook nog voor camera? Het geheim zit in jezelf. Diep verborgen. En heeft vreemd genoeg nauwelijks iets met video te maken! Esther weet je wakker te maken en je ”aan te zetten” en ”je vuurtje te laten branden”. Als je eenmaal ”aanstaat” komt de rest met een aantal handige waardevolle tips als vanzelf.

Floris ten Kate

LinkedIn Business Inspirator

Ik leerde Esther kennen bij een netwerkbijeenkomst waar zij een korte workshop gaf over videomarketing. Ik voelde gelijk een klik en na een online vervolgafspraak was de beslissing snel genomen. Esther helpt mij nu met het maken van video’s, foto’s en LinkedIn content. Elke keer als we elkaar zien is een klein feestje.

Door haar manier van vragen stellen en praten over mijn werk komen we op zo veel ideeën. Eigenlijk is het zo dat ik vooral veel vertel en Esther dan op allerlei ideeën komt. Zo leuk! En voor je het weet heb je een lijst met content ideeën. Ze zet mij ook aan het denken om dit te ontwikkelen en zelf de potentiële content te herkennen in mijn werk en de dinge die ik meemaak bij klanten.

Het maken van de 1e video’s was misschien een beetje ongemakkelijk, maar dat was ik snel kwijt. Esther stelde me op mijn gemak en zette er geen druk op. Door de rust en het vertrouwen dat Esther me geeft heb ik er inmiddels echt lol in om de video’s samen te bedenken en te maken. Het hoeft niet perfect, als je vooral maar wel jezelf bent. En zo is het! Een vakvrouw en ook een heel leuk mens.

Kitt van der Jagt

Business analist en IT projectmanager

“Klanten krijgen die alleen jou willen” beloofde Esther me. Wat een verrassing dat dit, na het plaatsen van mijn eerste twee video’s, werd overtroffen. Klanten kreeg ik, maar ook de vraag “we zagen je filmpje op LinkedIn, wil je voor ons een webinar presenteren?”

Esther zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt voor de camera. Geen zenuwen en geen moeilijk gedoe. Daardoor wordt iets “engs” als naar je eigen filmpje kijken LEUK.

Dus twijfel je of video’s iets voor jou zijn? Maak kennis met Esther en stel jezelf dan nog een keer die vraag. Ik ben fan!!

Caroline Hertog

Financieel coach

In de maand maart 2019 ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb ik een eerste serie van 4 video’s opgenomen. Het was een proces van bloed, zweet en tranen – maar je hebt me er geweldig goed mee geholpen. Van het samenvatten van mijn enthousiaste, maar veel te uitgebreide verhaal het concrete opnemen van de video’s (gebruik makend van professionele apparatuur), het bedenken van zinvolle teksten bij de LinkedIn-posts, tot aan het ondertitelen; niets is jou teveel en je doet het allemaal. De afgelopen vijf maanden hebben we 20 video’s gemaakt, en natuurlijk is video 20 vele malen beter dan video 1: ik ben erin gegroeid, dankzij jouw vakkennis, coaching en af en toe ook steun en toeverlaat. En dan het resultaat: – per video duizenden views – per video vele reacties – toename / groei LinkedIn-connecties – leuke contacten met leuke, nieuwe zakelijke relaties – en een omzetfactor waarmee ik de investering in De Visiegraaf al 10x heb terugverdiend! Ik ben dan ook zeer content met dit (voor mij nieuwe) zakelijke initiatief en dank je voor de zeer prettige samenwerking.

Maurice Reijmer

Quality Mentor

Ik vroeg me af waarom ik in vredesnaam een afspraak had gemaakt bij Esther van Berk – De Visiegraaf om video’s op te nemen. Allereerst omdat ik vele malen beter schrijf dan spreek en video echt helemaal NIET mijn ding is. Zichtbaar zijn prima, maar video’s nee. Mijn hoofd bemoeide zich ermee, mijn keel zat dicht en woorden bleken in geen velden of wegen te bekennen. Esther stelde me op mijn gemak, liet me mijn verhaal doen en alle weerstand was wat ie was. In alle rust, zonder haast of dwang. Zouden we er vandaag maar een opnemen, dan was dat okay, de rest kwam dan later wel. En weet je…. Het resultaat is dat er vier video’s zijn opgenomen, allemaal in één take – ik ben nog steeds flabbergasted. Mooie kennis(makings)video’s, puur en vanuit ’t hart. Binnenkort online. Dankjewel Esther voor de rust, de ruimte en dat je mij boven mezelf liet uitstijgen.

Marianne Roelofs

Tekstschrijver | Event Magazines

Esther heeft mij fantastisch geholpen om mijzelf met video te presenteren richting potentiële opdrachtgevers. Een mooi compliment voor haar is dat ik van nieuwe klanten en en relaties terugkrijg dat ik in het echt net zo ben als in mijn video’s. Esther heeft mij gecoacht om mijn belofte aan de klant krachtiger te verwoorden, natuurlijk over te komen op camera en concreet te beginnen met het maken van video’s. Warm aanbevolen.

Eric Jacobs

Interim senior communicatieadviseur voor overheden

Esther kan zich met recht een VISIE graaf noemen. Niet alleen maakt ze zeer professionele video’s, ze denkt -als je wilt- ook creatief en vindingrijk mee met de teksten en brainstormt mee in het denkproces richting je missie en visie. Haar belangstellende, geduldige en toch doortastende en doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat je in no-time een video hebt gemaakt waar je U tegen zegt.

Anneke van der Kuip

Executive coaching & training | Neuroleadership

Heerlijk om me even te laven aan Esthers kennis in de masterclass en ook al eerder in een lunch&learn. Ze komt gelijk to the point en geeft veel waardevolle informatie, waarin telkens weer voor mij een eye-opener zit.

Heel knap vind ik het dat ze echt kan doseren, oftewel mij niet compleet overvoert met alles wat ze weet. Ik ben dus blij na afloop én heb voor mezelf genoteerd welke acties ik ga uitvoeren. Om dat als trainer voor elkaar te krijgen is echt top!

Iene Lammers

Trainer