Werk met mij

Video is een van de krachtigste manieren om klanten te krijgen

Als het in je bedrijf niet zo gaat als je wilt en je niet de omzet hebt die je graag zou willen hebben, dan is het hoog tijd om meer te doen aan marketing. Simpelweg meer mensen laten zien dat je er bent. Heel consequent, elke week opnieuw. Hoe persoonlijker hoe beter – dat is waarom video zo goed werkt.

Met mijn laatste video op LinkedIn bereikte ik meer dan 1000 mensen. In één week.

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je elke week zoveel mensen kon bereiken?

Mijn klanten merken dat het niet alleen gaat over de omzetgroei, maar ook over persoonlijke groei. Want het doet wat met je om elke week vol in beeld te zijn op sociale media. Je wordt er zelfverzekerder door, je weet je boodschap steeds helderder en krachtiger over te brengen en je trekt je veel minder aan van de meningen van anderen. Omdat je weet waar je voor staat, en daar geen stap meer voor opzij doet.

Ik heb verschillende pakketten die elk hun eigen functie hebben.

Het kwartaalpakket bestaat uit 12 unieke video’s (inclusief ondertiteling), en daar krijg je mij ook bij, met alle kennis en support die ik jou kan bieden. Dat betekent onbeperkt sparren; meedenken met onderwerpen die perfect afgestemd zijn op jouw doelgroep; meedenken en samen uitstippelen van een strategie om van kijkers ook klanten te maken, en deelname aan mijn supportgroep waarin we elkaars video’s voorzien van reactie zodat het bereik ervan nog veel groter wordt. Je vindt alle info op deze pagina: Het kwartaalpakket

Het Verdiepende Video-interview, waarin ik je interview zodat je een langere video hebt voor op je website, plus video-quotes die je kunt delen op LinkedIn:  Het Verdiepende Video interview

Een compleet jaarprogramma dat bestaat uit korte video’s zoals we die hebben opgenomen; het video-interview en 52 kant-en-klare socialmediaposts waarvoor we ook twee fotosessies houden. Bovendien houden we elke maand vinger aan de pols houden om te zien wat er goed gaat, waar we kunnen verbeteren en hoe we nog meer rendement halen uit je activiteiten op LinkedIn.

De info over dat programma vind je hier:  Het jaarprogramma

Vragen? Bel, mail of app me. Ik help je graag!

Geen idee waar je het over moet hebben?