12 weken Video

Wil je wel iets met video, maar komt het er niet van?

Lukt het niet om tijd vrij te maken? Ben je wel eens begonnen maar wordt het niet iets waar jij mee voor de dag wilt komen op sociale media?

Dan is het handig om het eerste begin samen met mij te doen.

Want het resultaat van regelmatig video’s plaatsen op sociale media liegt er niet om.

Stel dat je twaalf weken achter elkaar, elke week een video online zet. Wat zou jou dat opleveren? 

Een voorbeeld.

Sinds afgelopen januari zet ik heel consequent elke week een video online.
Ik geef al een jaar of twee elke maand de basisworkshop Vergroot je zichtbaarheid met Video.
Sinds maart zit deze workshop elke maand opnieuw vol (10 personen per keer), en heb ik al deelnemers voor de volgende maand nog voordat ik de workshop op sociale media heb aangekondigd.

Ander voorbeeld.

Vorig jaar in juni kwam er een dame bij me die net een coachingspraktijk was gestart. Ze had nog geen website, maar wel een facebookpagina en ze wilde in de zomer heel veel actie ondernemen om haar bedrijf op de kaart te zetten. Ze plaatste in juli en augustus (die stille zomermaanden waarin iedereen met vakantie is, weet je wel) elke week een video. In september had ze meer dan 900 pagina likes. In diezelfde maand hield ze een Facebookchallenge, waar ze meer dan 200 deelnemers voor had. Daaruit volgende twee workshops (vol) en  VIP-dag met een klant.
Ik ken coaches die daar jaren over doen. Zij deed het in de zomermaanden juli en augustus. En ja, dat was hard werken, maar dat leverde wel direct omzet op.

Wat zouden video’s jou opleveren? Deelnemers voor je workshop? Aanvragen voor offertes? Of doodgewoon: meer zichtbaarheid door een groter bereik?

Voorstel

Wat doet het voor jou als je gedurende drie maanden met mij samenwerkt zodat je twaalf weken lang elke week een video online hebt. De kern van dit traject zijn de drie ‘draaidagen’ waarin we de video’s opnemen. Dat doen we samen, zodat ik je ter plekke kan coachen. Per draaidag nemen we minimaal vier video’s op zodat je minimaal drie maanden lang elke week een video online hebt. Maar dat niet alleen:

 • we bespreken de inhoud
 • we zetten een strategie uit
 • we schrijven de scripts
 • je leert hoe je de video inzet in je e-mails, je blogs, etc. Video’s maken is zoveel meer dan alleen een video opnemen en online zetten.
 • Ik leer je hoe je ervoor zorgt dat je boodschap krachtig overkomt
 • ik leer je om ontspannen voor de camera te staan
 • ik help je om je video’s online optimaal zichtbaar te maken

 Het resultaat:

 • Je bent twaalf weken lang elke week optimaal zichtbaar op sociale media
 • Je weet hoe je video’s maakt die voor jouw klanten interessant zijn
 • Je bereikt potentiële klanten die nog niet eerder van je hebben gehoord
 • Je maakt sneller contact met mensen omdat ze jou al kennen van je video’s
 • Je krijgt reacties, aanvragen, meer omzet omdat mensen eenvoudigweg meer aan je denken
 • Je staat ontspannen voor de camera
 • Je geeft je zelfvertrouwen een enorme boost
 • Je weet hoe je jouw verhaal kort maar krachtig neerzet
 • Je weet wat jouw kwaliteiten zijn
 • Je weet wat de pijnpunten van je klanten zijn
 • Je verkort je conversie van gemiddeld anderhalf jaar naar gemiddeld drie maanden

En natuurlijk ga je na die twaalf weken door. Want zichtbaar zijn en klanten werven, stopt nooit. Nou vooruit, je mag best eens met vakantie. Maar daarna pak je natuurlijk gelijk de draad weer op, zodat je na een vakantie met hernieuwde energie allemaal nieuwe klanten kunt verwelkomen. Hoe cool is dat?

De investering:

Tijd: Drie draaidagen van een dagdeel waarin we per keer minimaal vier video’s opnemen en een voorbespreking van 1,5 uur waarin we inhoud en strategie van jouw video’s bepalen.
Geld: 1495 euro ex btw.
Locatie: Graanmaalderij, Middelblok 2 in Gouderak

Hoeveel klanten heb jij nodig om dit terug te verdienen?

De een heeft het er met drie klanten uit, de ander met drie workshops die vol zitten. Alles wat daarna komt is pure winst. Ik weet uit ervaring hoe blij je daarvan wordt 🙂

Met minder moeite je workshops vol, met meer plezier meer klanten krijgen. Dat is wat we gaan doen.

Ik zie je graag!

O, en wat ik nog even met je wil delen: een ervaring van een van de ondernemers die samen met mij haar video’s opnam. Tijdens de opnames kreeg ze een mail binnen:

“Ik zag je stomtoevallig met een video op sociale media. Nu kan ik niet naar je event komen, maar geef je dit soort presentaties / workshops ook bij bedrijven voor ca 7 personen? Ik hoor het graag, want dit is precies waar we behoefte aan hebben.”

Ik verzin het niet. Ik zat erbij, ik was net zo verbaasd en blij als mijn klant en we hebben samen even een klein feestje gevierd.

Hoe zou ’t voor jou zijn om zulke mails te krijgen? Gaaf toch?