Kwartaalpakket Video’s met Visie

Video is een van de krachtigste manieren om klanten te krijgen

Als het in je bedrijf niet zo gaat als je wilt en je niet de omzet hebt die je graag zou willen hebben, dan is het hoog tijd om meer te doen aan marketing. Simpelweg meer mensen laten zien dat je er bent. Heel consequent, elke week opnieuw.

Hoe persoonlijker hoe beter – dat is waarom video zo goed werkt.

Met mijn laatste video op LinkedIn bereikte ik meer dan 1000 mensen. In één week. Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je 12 weken lang elke week honderden mensen zou bereiken?

Ik heb nog nooit een klant gehad die na drie maanden geen enkel verschil merkte in de hoeveelheid omzet, aantallen inschrijvers voor nieuwsbrieven of opdrachten van klanten uit het verleden.

En mijn klanten merken dat het niet alleen gaat over de omzetgroei, maar ook over persoonlijke groei. Want het doet wat met je om elke week vol in beeld te zijn op sociale media.

Je wordt er zelfverzekerder door, je weet je boodschap steeds helderder en krachtiger over te brengen en je trekt je veel minder aan van de meningen van anderen.

Omdat je weet waar je voor staat, en daar geen stap meer voor opzij doet.

Wat houdt het kwartaalpakket in?

  • 12 onderwerpen die perfect aansluiten op jouw doelgroep
  • de strategie die bij jou past om van kijkers klanten te maken
  • 12 video’s van ca 1 minuut inclusief ondertiteling voor sociale media.
  • daaruit halen we 12 teksten voor posts 
  • Alles volledig onder mijn begeleiding. Oftwel: je krijgt mij erbij 😉

Investering

Het kwartaalprogramma kost €2500 ex btw. Betaling in termijnen kan in overleg.

Annemiek de Meulmeester – Talent to Share schreef:

“De Visiegraaf is veel meer dan alleen een partij die met jou kennisvideo’s opneemt voor social media. Esther denkt mee met je en dat doet ze erg goed. Samen verdiep je je in je bedrijf: Wat wil je bereiken waar wil je heen?

En ze staat in de schoenen van jouw klant: Wat zou die willen horen?

Ze is doelgericht en heeft humor. Haar geheim is dat ze van 1 onderwerp er 10 kan maken.

Ik ben erg blij met mijn video’s, die mij ook klanten opleveren!”

Susan van der Beek – systemisch coach, auteur:

“De afgelopen maanden heb ik video’s geplaatst op social media over de Engelse vertaling van mijn boek Hartmama: ‘Heart Mama, a story of belated grief.’ Deze video’s heb ik samen met Esther gemaakt en dat was een feestje. Vooraf had ik heel veel belemmerende overtuigingen over video’s (‘Ik hoef niet zo nodig in beeld’ was nog de mildste gedachte). Eenmaal aan het werk ging het heel ontspannen door de manier waarop Esther werkt. Aandachtig, aanmoedigend, helder. Haar stelling dat video’s maken een gave manier is om persoonlijk te groeien onderschrijf ik van harte. Fantastisch ook om al het technische werk dat bij video’s maken komt kijken aan Esther over te laten.

De video’s hebben me nieuwe contacten opgeleverd en mooie verbindingen met mensen die ik nog niet kende (en zij mij niet). De vraag of ik geen luisterboek kan maken omdat ik ‘zo’n fijne stem heb’, de vraag of een gedicht uit het boek gebruik mag worden bij trainingen voor jongeren die een ouder hebben verloren. Dit ervaar ik als cadeautjes die horen bij ‘in het licht gaan staan.’ Dank je wel Esther, voor de bijzondere en prettige manier waarop jij me hiertoe hebt uitgenodigd.”