Kwartaalpakket Video’s met Visie

Met zo min mogelijk tijd, geld en moeite telkens nieuwe klanten krijgen

J bent heerlijk aan het werk voor de klanten die je nu hebt, maar ergens in je achterhoofd weet je dat je tijd zou moeten besteden aan het werven van nieuwe klanten. Juist als je het lekker druk hebt, schiet dat er bij in. Klanten werven voelt als iets totaal anders dan het werk wat je het liefste doet. Je hebt het gevoel dat je daar veel moeite voor moet doen en het liefst stel je dat uit tot je echt niet anders kan.

Je kijkt wel eens op Linkedin, post wel eens wat, maar eigenlijk wil je daar zo min mogelijk tijd aan besteden – zeker als je het lekker druk hebt. En dus val je na een drukke periode in een gat waarin soms de paniek toeslaat: hoe kom ik nu aan klanten? Het liefst wil je dat die klantenstroom continu blijft doorlopen zonder dat het jou enorm veel tijd kost om die stroom op gang te krijgen en te houden.

Als je om je heen ziet en hoort wat anderen daar allemaal voor doen, zakt de moed je in de schoenen. Elke dag een uur aan Linkedin besteden; netwerkbijeenkomsten aflopen in de hoop dat je daar klanten uit krijgt; nieuwsbrieven schrijven; mensen persoonlijk benaderen – er zijn talloze aanbieders die leren hoe je die activiteiten zo goed mogelijk gaat beheersen zodat je daar ook daadwerkelijk klanten uit krijgt. Voor jouw gevoel ben je dan een heel ander vak aan het leren, terwijl je eigenlijk maar één ding wilt, en dat is het werk doen waar jij het allerbeste in bent en waar je het meest plezier aan hebt. En dat is niet: je bezighouden met je marketing.

 

Het kan veel makkelijker: video versterkt al het andere wat je doet aan marketing

Video’s zorgen ervoor dat klanten binnen een paar seconden weten of je een match bent met hen. Ze horen je, ze zien je, ze voelen hoe je overkomt en of ze vertrouwen in je hebben. Als ze je vervolgens tegenkomen, kennen ze je al van je video’s. Als ze een nieuwsbrief van je lezen, horen ze hoe jij het zegt. Je gaat in het hoofd zitten van je klant. En dat betekent dat die klant aan je denkt als hij je nodig heeft.

Dat vraagt wel van jou dat je tenminste elke week een video plaatst. Daarom heet dit videopakket van 12 video’s ook een kwartaalpakket. Als je eens per maand een video plaatst, is het resultaat veel minder. Net als met gezond eten, buikspieroefeningen doen of tandenpoetsen: alleen als je dat wekelijks of zelfs dagelijks doet, heeft het effect.

Dat effect gaat niet alleen over meer klanten. Mijn klanten merken dat het ook gaat over persoonlijke groei. Je wordt er zelfverzekerder door, je weet je boodschap steeds helderder en krachtiger over te brengen en je trekt je veel minder aan van de meningen van anderen omdat je weet waar je voor staat, en daar geen stap meer voor opzij doet.

En het leidt vaak tot mooie samenwerkingen, onverwachte opdrachten als spreker of  (gast)docent.

 

 

 

Wat houdt het pakket Video’s met Visie in?

 

Bij onze eerste sessie komt de camera niet uit de tas.

Ik ga je eerst uitvragen: Wie ben je, wat doe je, voor wie doe je dat? Wat is het moment waarop een klant bij jou aanbelt? Aan de hand van dat gesprek bepalen we de inhoud van de video’s. Ik zorg ervoor dat die video’s naadloos aansluiten bij wat jouw ideale klant nodig heeft, zodat die bij de eerste zin direct denkt: Dit moet ik zien, want dit gaat over mij.

Daarna maken we een afspraak voor het opnemen van de video’s. Die spreken we stuk voor stuk door voordat de camera aangaat, zodat jij precies weet wat je gaat zeggen en je ontspannen voelt voor de camera. We nemen minimaal vier video’s per keer op omdat het altijd makkelijker gaat als je er een keer in zit. Maar als de energie op is, dan stoppen we er ook mee. Ik ga nooit door omdat we nu eenmaal een bepaald aantal video’s hadden afgesproken. Omgekeerd doe ik hetzelfde: als het lekker gaat en we zitten in de flow, dan maken we daar natuurlijk gebruik van en dan gaan we lekker door.

Het resultaat is 12 video’s, inclusief ondertiteling die zorgen voor een groot bereik en nieuwe klanten.

  • 12 onderwerpen die perfect aansluiten op jouw doelgroep
  • de strategie die bij jou past om van kijkers klanten te maken
  • 12 video’s van ca 1 minuut inclusief ondertiteling voor sociale media.
  • daaruit halen we 12 teksten voor posts
  • Alles volledig onder mijn begeleiding. Oftewel: je krijgt mij erbij 😉

Als je nog twijfelt, lees dan hieronder wat klanten van mij zeggen.

Even concreet:

 

  • 12 onderwerpen die perfect aansluiten op jouw doelgroep
  • de strategie die bij jou past om van kijkers klanten te maken
  • 12 video’s van ca 1 minuut inclusief ondertiteling voor sociale media.
  • daaruit halen we 12 teksten voor posts
  • Alles volledig onder mijn begeleiding. Oftwel: je krijgt mij erbij 😉

Investering

Het kwartaalprogramma kost €2500 ex btw. Betaling in termijnen kan in overleg.

Annemiek de Meulmeester – Talent to Share schreef:

“De Visiegraaf is veel meer dan alleen een partij die met jou kennisvideo’s opneemt voor social media. Esther denkt mee met je en dat doet ze erg goed. Samen verdiep je je in je bedrijf: Wat wil je bereiken waar wil je heen?

En ze staat in de schoenen van jouw klant: Wat zou die willen horen?

Ze is doelgericht en heeft humor. Haar geheim is dat ze van 1 onderwerp er 10 kan maken.

Ik ben erg blij met mijn video’s, die mij ook klanten opleveren!”

Susan van der Beek – systemisch coach, auteur:

“De afgelopen maanden heb ik video’s geplaatst op social media over de Engelse vertaling van mijn boek Hartmama: ‘Heart Mama, a story of belated grief.’ Deze video’s heb ik samen met Esther gemaakt en dat was een feestje. Vooraf had ik heel veel belemmerende overtuigingen over video’s (‘Ik hoef niet zo nodig in beeld’ was nog de mildste gedachte). Eenmaal aan het werk ging het heel ontspannen door de manier waarop Esther werkt. Aandachtig, aanmoedigend, helder. Haar stelling dat video’s maken een gave manier is om persoonlijk te groeien onderschrijf ik van harte. Fantastisch ook om al het technische werk dat bij video’s maken komt kijken aan Esther over te laten.

De video’s hebben me nieuwe contacten opgeleverd en mooie verbindingen met mensen die ik nog niet kende (en zij mij niet). De vraag of ik geen luisterboek kan maken omdat ik ‘zo’n fijne stem heb’, de vraag of een gedicht uit het boek gebruik mag worden bij trainingen voor jongeren die een ouder hebben verloren. Dit ervaar ik als cadeautjes die horen bij ‘in het licht gaan staan.’ Dank je wel Esther, voor de bijzondere en prettige manier waarop jij me hiertoe hebt uitgenodigd.”