Social Media Fotoshoot

Laat jezelf zien op sociale media

Wist je dat een tekst veel beter blijft hangen als daar een duidelijke foto bij staat met een persoon erop? Dat komt omdat ons brein erop ingesteld is om gezichten te onthouden.

Het zal jou ook wel gebeurd zijn dat je op sociale media iets leest en denkt: dat moet ik onthouden, daar ga ik een andere keer nog even naar kijken. Om vervolgens te ontdekken dat je echt niet meer weet wie dat bericht geplaatst had.

Tenzij er een foto bij stond bij dat bericht. En dan niet een heel kleine profielfoto, maar echt een goed grote, mooie foto. Die onthoud je beter, en je kunt hem bovendien ook veel makkelijker terugvinden in je tijdlijn.

Daarom zie je dat steeds meer ondernemers daar gebruik van maken. Zij verbinden hun gezicht, hun persoon, aan hun bedrijf zodat ze meer opvallen en beter onthouden worden. En vooral niet verward met iemand anders.

Boek daarom een Social Media Fotoshoot.

Je krijgt een flinke set gevarieerde foto’s zodat je elke keer iets anders kunt laten zien op sociale media. Snel, makkelijk en vooral effectief. 2 uur fotograferen, 20 foto’s, 795 euro ex btw.