Jaarprogramma Zichtbaar Zonder Zorgen

Ben jij professionals met een eigen bedrijf, ontzettend goed in je vak, maar iets minder goed in marketing?

Dan herken je vast het volgende.

Jouw focus ligt bij het helpen van je klanten, en veel minder bij het krijgen van klanten.

Dat krijgen van klanten voelt namelijk vaak als leuren, sleuren en zeuren. En dat is niet wat je wilt. Je wilt eigenlijk dat die klanten vanzelf komen omdat ze jou weten te vinden. Daar moet je dus actie op ondernemen. Maar welke? Wat werkt, en wat niet? Wat zijn dan goede onderwerpen? En hoe zorg je dat je van posts op sociale media naar klanten in je kantoor komt? Zonder te leuren, te sleuren en te zeuren? Je kunt van alles een beetje doen, af en toe veel en dan weer heel weinig; of je doet één ding heel goed en heel consequent.

Ik ben meer van dat laatste.

Als dat jou aanspreekt, en als je het allemaal niet alleen wilt bedenken en doen, dan is dit jaarprogramma voor jou.

In dit jaarprogramma zorgen we ervoor dat je op een zo persoonlijk mogelijke manier zoveel mogelijk mensen bereikt.  En dat je vervolgens bij die mensen in beeld blijft door regelmatig op een aangename manier contact te onderhouden en het lijntje aan te halen.

Een combinatie van video’s, foto’s en posts, die we samen maken zodat jij ze alleen nog hoeft te plaatsen en op te volgen. En ook dat opvolgen werken we samen helemaal uit.

Een jaar lang jouw unieke content voor sociale media; dat is het Jaarprogramma Zichtbaar Zonder Zorgen waarmee jij ‘the one to go to’ wordt in jouw vakgebied.

 

Wat houdt het jaarpakket in?

  • 52 video’s van ca 1 minuut inclusief ondertiteling voor sociale media.
  • daaruit halen we 52 teksten voor posts (tekst en foto)
  • 4 fotosessies voor bij de socialmedia-posts
  • Alles inclusief strategie en begeleiding. Oftwel: je krijgt mij erbij 😉

Investering

Het jaarprogramma kost €7500 ex btw per jaar. Als je in één keer betaalt, krijg je €500 korting en betaal je €7000 ex btw.

Betaling in termijnen kan in overleg.

Wat klanten zeggen

Irene

Maurice Reijmer van Quality Mentor schreef:

“Mijn LinkedIn-kennis was beperkt en de posts die ik tot dat moment had geplaatst, hadden een hoog ‘wij van WC eend adviseren WC eend’- gehalte. Jouw uitleg over wat ik wél moest gaan posten en vooral hoe, dus anders en met inzet van video’s, vond ik uitdagend. In vijf maanden hebben we 20 video’s gemaakt.

De resultaten:

  • per video duizenden views en vele reacties
  • toename van LinkedIn-connecties die regelmatig uitmonden in goede zakelijke relaties
  • een omzetfactor waarmee ik de investering in de Visiegraaf al 10x heb terugverdiend

Ik ben dan ook zeer content met dit voor mij nieuwe zakelijke initiatief en dank je voor de zeer prettige samenwerking.”

Kirsten Kievit – Lexcura familierechtfiscalist schreef:

“Een ander beeld van jezelf. Alleen daarvoor al zou iedereen het moeten doen. Vóór de camera in plaats van achter de camera.

Stap over die drempel heen en leer een nieuwe kant van jezelf kennen.  Het maken van video’s heeft me geholpen om de stap te zetten naar spreker bij Zij Spreekt en docent Schenk- en erfbelasting bij Register Belastingadviseurs.

Esther, bedankt!”

Irene