Klanten krijgen die alleen jóu willen – de driedaagse

Klanten krijgen die alleen jóu willen – en niemand anders

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn. Zo’n loze belofte waarvan je direct denkt: jaja, dat zal wel. De zoveelste marketingtruc. Mooie praatjes. 

Daar heb je voor een deel nog gelijk in ook. Ik geloof net als jij niet in De Sleutel, Het Geheim, De Formule Die Nog Niemand Kent om binnen no time gouden bergen te verdienen. Als dat jouw insteek is, kun je deze driedaagse beter niet bijwonen. Je moet er namelijk wel wat voor doen. En vooral: niet bang zijn om er iets voor te doen. Om er veel voor te doen, zelfs. Je eigen drempels overwinnen. Je niets aan te trekken van wat de rest van de wereld ervan vindt.

Klanten krijgen die jou willen en niemand anders gaat over jezelf laten zien, vertrouwen opbouwen en de drive hebben om daar niet af en toe mee bezig te zijn, maar continu. Alom tegenwoordig durven te zijn.

Niet omdat je jezelf nou zo enorm geweldig vindt, maar omdat je weet wat je te brengen hebt. Omdat je jouw klanten het allerbeste gunt. en dat ben jij.

Als je hier blije kriebels van in je buik krijgt, doe dan mee met deze driedaagse. 28, 29 en 30 november, elke ochtend stipt van 9.00 tot 10.00 uur. 

Na afloop voel je

  • waar je voor staat
  • waarvoor mensen nou speciaal bij jou moeten zijn en niet bij iemand anders
  • dat je écht door roeien en ruiten wilt gaan om je klanten te helpen
  • dat het zoveel makkelijker is om klanten naar jou te laten komen dan om op zoek te gaan naar klanten

Doe je mee?

Ik zie je graag!

 

Meld je aan

jezelf zijn