Masterclass Onderwerpen die zorgen dat je klanten krijgt

We willen alleen maar jóu!

“Jij snapt precies waar ik nu sta en hoe ik me voel. Je zegt telkens precies wat ik denk en wat ik niet hardop durf te zeggen. Het lijkt wel of je gedachten kunt lezen. Je legt precies de vinger op de zere plek. Ik weet gewoon dat ik bij jou aan het goede adres ben.”

Hoe gaaf zou het zijn als je dit soort berichten zou krijgen, iedere keer opnieuw?

Dat heeft alles te maken met de onderwerpen waarover jij het hebt op socialmedia. Voor professionals als jij kan dat best ingewikkeld zijn. Je hebt zo’n bak kennis en ervaring dat je vaak tien stappen verder bent dan je klant. Die voelt zich daardoor niet direct begrepen.

Of je vindt veel dingen zo vanzelfsprekend dat je eigenlijk geen idee hebt waarover je het zou moeten hebben.

Of je voelt je een foute verkoper als je iets post op socialmedia. Je hebt het gevoel dat je aan het spammen bent, dat je aan het leuren en sleuren bent. Dat voelt ongelofelijk fout – en het helpt je ook echt geen stap verder.

Als je dit herkent, is deze gratis online masterclass voor jou.

Ik laat je zien hoe je nooit meer zonder onderwerpen hoeft te zitten, en hoe je ervoor zorgt dat de klanten met wie jij het liefste werkt, direct op het puntje van hun stoel zitten als jij iets post. Omdat ze weten dat het interessant is, dat ze er iets aan hebben, en dat ze erdoor geïnspireerd en gemotiveerd worden. Na deze masterclass weet je wat je kunt doen om van kijkers klanten te maken die alleen maar jóu willen en niemand anders.

 

De klanten met wie ik werk, krijgen juist veel meer plezier in marketing omdat ze zien dat het heel erg lijkt op het werk dat je toch al doet met je klanten. Het gaat niet over zenden, maar over contact maken. Het gaat niet om aandacht vragen, maar juist om aandacht geven.

Ben jij erbij?

jezelf zijn