Foto’s

Goede foto’s voor je website zijn onmisbaar

Jezelf laten zien op je website en in social media posts is een van de manieren voor jouw potentiële klanten om snel met jou kennis te maken. Anonieme plaatjes, al zijn ze nog zo mooi, kunnen door iedereen geplaatst worden. Maar er is maar één jij.

Laat jezelf dus zien!

 

Wat kost dat?

Een serie van minimaal 20 goede, gevarieerde foto's kost €795 ex btw.

Daarmee heb je een prachtige serie foto's van jezelf zodat je bij elke social mediapost én natuurlijk op je website altijd goed in beeld bent.

Annemiek de Meulmeester – Talent to Share schreef:

“De Visiegraaf is veel meer dan alleen een partij die met jou kennisvideo’s opneemt voor social media. Esther denkt mee met je en dat doet ze erg goed. Samen verdiep je je in je bedrijf: Wat wil je bereiken waar wil je heen?

En ze staat in de schoenen van jouw klant: Wat zou die willen horen?

Ze is doelgericht en heeft humor. Haar geheim is dat ze van 1 onderwerp er 10 kan maken.

Ik ben erg blij met mijn video’s, die mij ook klanten opleveren!”

Susan van der Beek – systemisch coach, auteur:

“De afgelopen maanden heb ik video’s geplaatst op social media over de Engelse vertaling van mijn boek Hartmama: ‘Heart Mama, a story of belated grief.’ Deze video’s heb ik samen met Esther gemaakt en dat was een feestje. Vooraf had ik heel veel belemmerende overtuigingen over video’s (‘Ik hoef niet zo nodig in beeld’ was nog de mildste gedachte). Eenmaal aan het werk ging het heel ontspannen door de manier waarop Esther werkt. Aandachtig, aanmoedigend, helder. Haar stelling dat video’s maken een gave manier is om persoonlijk te groeien onderschrijf ik van harte. Fantastisch ook om al het technische werk dat bij video’s maken komt kijken aan Esther over te laten.

De video’s hebben me nieuwe contacten opgeleverd en mooie verbindingen met mensen die ik nog niet kende (en zij mij niet). De vraag of ik geen luisterboek kan maken omdat ik ‘zo’n fijne stem heb’, de vraag of een gedicht uit het boek gebruik mag worden bij trainingen voor jongeren die een ouder hebben verloren. Dit ervaar ik als cadeautjes die horen bij ‘in het licht gaan staan.’ Dank je wel Esther, voor de bijzondere en prettige manier waarop jij me hiertoe hebt uitgenodigd.”