De kunst afkijken – daar leer je van

Ik heb een hekel aan trucjes. Vooral als iedereen ze toepast omdat men zegt dat het werkt. Voor mij werkt dat niet: ik zit gelijk helemaal in mijn allergie als ik teveel van hetzelfde zie. Dat rijmt ook nog.

Maar; de kunst afkijken om te ontdekken wat er bij jou past, dat werkt geweldig. Daar kun je ontzettend veel van leren. Waarom spreekt het ene je wel aan, en het andere niet? Wat maakt dat je van een bepaald persoon jeuk krijgt, terwijl je een ander bijna op handen draagt? Waarom lees je de ene nieuwsbrief altijd, terwijl je al die andere nieuwsbrieven zo snel mogelijk in je digitale prullenbak kiepert?

Dat is allemaal nuttige kennis. Hoe zou jij het anders doen? Wat past bij jou? Hoe zorg je dat je niet klakkeloos doet wat iedereen doet, maar dat het jouw persoonlijke tintje krijgt, waardoor je precies ook die mensen aanspreekt die bij jou passen?

Dat is een hele ontdekkingstocht, en volgens mij is die ook nog eens oneindig. Want wat vorig jaar heel goed werkte, kan dit jaar wel eens flink tegenvallen. Al was het alleen al omdat je zelf zoveel verder bent dat je geen plezier meer haalt uit wat je toen deed.

Zie je op tegen het maken van video’s? Denk je dat het niets voor jou is, of dat het om allerlei redenen veel te ingewikkeld of veel werk is?

Ik nodig je van harte uit om bij mij de kunst af te kijken. Gewoon eens kijken hoe ik het doe en waarom het voor mij zo goed werkt. Misschien wil jij het wel heel anders – of helemaal niet – of misschien ontdek je wel dat het helemaal niet zo ingewikkeld is, en ga je het nog leuk vinden ook 🙂

Ik schrijf bijna wekelijks een mail met daarin een video, waarin ik een uiteraard bijzonder bruikbare tip geef waar jij sowieso iets mee kunt. Wil jij die mails ook ontvangen zodat je bij mij de kunst kunt afkijken? Ga dan naar de home pagina van mijn website https://www.devisiegraaf.nl/ en meld je aan voor mijn maillijst. Ik laat je dan ook gelijk zien welke 5 drempels ik zelf over moest voordat ik met video aan de slag ging.

En hier verklap ik je mijn grootste ontdekking: als je video’s durft te laten zien van jezelf, dan durf je wel zo’n beetje alles 🙂

Kom jij bij mij de kunst afkijken?

Je bent van harte welkom, ik zie je graag!