“Mijn hoofd hoeft er echt niet op”

Ze zit tegenover me. Een onwijs leuk mens die gaat stralen als ze het over haar werk heeft. Ken je dat, dat je mensen zo ongeveer licht ziet geven als ze doen waar ze blij van worden?

Dat.

Als mensen ‘aan’ gaan, slaat er een vonk over. Je voelt de passie, de gedrevenheid, je voelt dat iemand met hart en ziel doet wat-ie doet. Dat heeft een onwaarschijnlijke aantrekkingskracht.

Vervolgens hebben we het over marketing, want als je mooie dingen doet, wil je ook zoveel mogelijk mensen bereiken. En je bent ondernemer, dus je moet ook gewoon omzet draaien. En dan gaat er ineens een knop om – dan gaat eigenlijk gewoonweg het licht uit. “Mijn hoofd hoeft er echt niet op.” Want “ik hoef niet naar mezelf te kijken”. “Mijn hoofd is niet belangrijk.” “Het gaat niet om mij.” “Ik vind het verschrikkelijk om mezelf op video te zien, en al helemaal om mezelf te horen.”

Weg is de verbinding. Weg is de mens. Weg zijn de lichtjes in de ogen, de uitbundigheid, de energie, de blijdschap om wat je doet en wat je kunt betekenen.

Ik zie het zo vaak, en dan kan ik wel janken. Lief, mooi, fantastisch mens, waarom laat je jezelf niet Zien?

 

Wat doet dit met jou als je dit leest? Wil je dat laten weten? Ik lees en beantwoord elke mail.

 

Wat kost dat?

Een serie van minimaal 20 goede, gevarieerde foto's kost €795 ex btw.

Daarmee heb je een prachtige serie foto's van jezelf zodat je bij elke social mediapost én natuurlijk op je website altijd goed in beeld bent.

Meest recente blogs