Wanneer stond jij voor ’t laatst op knikkende knieën…

… en met een klomp in je maag van de spanning?

Van dat soort momenten staat er een in mijn geheugen gegrift.

Ik heb Noors gestudeerd. Was er als klein meisje met m’n ouders geweest en werd verliefd op het land, verliefd op de taal. En dus schreef ik me in voor een zomercursus voor studenten die in het buitenland Noors studeren. Ik kon een heel eind meerijden met een vriendin die in Noorwegen met vakantie ging, maar het laatste stuk moest met de trein. Ze zetten me af op een perron in Gol, ergens midden tussen Oslo en Bergen. Eén enkel spoor. De trein zou er over twee uur zijn. Ik had een rugzak en een flesje water en verder niets. Er was niemand. Er kwam ook niemand. Ik had een ticket besteld, en dat was maar goed ook, want het loket bleef dicht. Toen de trein arriveerde, was ik de enige passagier die instapte.

Zelden heb ik me zo alleen gevoeld.

Maar ik deed het wel. Diep ademhalen, bibbers in je benen, en dan toch op die trein stappen. Over de aankomst in Bergen kan ik nog een heel verhaal vertellen – er ging van alles mis dus ik moest het de eerste nacht zonder beddengoed doen. Maar het is allemaal goed gekomen, en het zijn jarenlang de mooiste drie weken van m’n leven geweest. Ik deed er een vriendschap op die nog bestaat.

Uit je comfortzone gaan, heet dat nu.

Toen ik met video begon, voelde het precies hetzelfde. Een klomp in mijn maag, een brok in mijn keel, paniek in mijn ogen en bibbers in mijn benen. En toch heb ik het gedaan. En mán, wat heeft me dat veel gebracht! Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk. Want het is nogal wat, jezelf laten zien…. Veel van mijn klanten ervaren het ook zo. En ik weet dus precies waar ze het over hebben.

Maar ik weet ook wat het je oplevert.

Naast het gevoel jezelf overwonnen te hebben, levert het je zichtbaarheid op. Een enorm bereik op sociale media. Vertrouwen bij mensen die jou nog niet kennen, puur omdat ze zien met wie ze te maken krijgen. En: nieuwe klanten, meer omzet. Ik help je er graag bij zodat je het niet alleen hoeft te doen. En zodat het jou zoveel mogelijk tijd bespaart. We nemen samen de video’s op, en ik zorg voor de ondertiteling. Dat scheelt je minstens een half uur per video! En als je wilt, denk ik mee over een goede strategie, ik zorg voor een tekst op je website waarmee je van kijkers kopers maakt, en ik plan en plaats de video’s voor je. Kortom; ik maak het je zo makkelijk mogelijk, zodat jij kunt doen waar je echt goed in bent, en met zo min mogelijk moeite op de meest effectieve manier aan je marketing werkt.

Vier video’s heb je al voor 425 euro ex btw, inclusief ondertiteling.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende pakketten die ik aanbied. Je mag me natuurlijk altijd bellen of mailen om vrijblijvend te overleggen. Ik zie je graag!