Wat je kunt leren van Jeroen Pauw

Hoe dóen ze dat toch? Ontspannen voor de camera staan? Of zitten 😉

Ik kreeg een mooi kijkje achter de schermen bij de opnames van Pauw. Daar loopt alles op rolletjes. Er is een heel team aan het werk om zo’n uitzending mogelijk te maken, maar zelfs als je als publiek in de zaal zit, merk je daar nauwelijks iets van.

 

De truc: iedereen weet exact wat er op welk moment verwacht wordt . Routine. Een perfect draaiboek dat tot op de seconde uitgewerkt is. En: de professionaliteit van de presentator. Want die maakt dat zijn gasten zich helemaal op hun gemak voelen.

Een gratis strategie-gesprek

Ik denk graag met jou mee om te kijken hoe we jouw bedrijf aan meer klanten en meer omzet kunnen helpen. Mail me voor een gratis en vrijblijvend online strategie-gesprek. Ik geef je sowieso suggesties voor een succesvolle aanpak. Ik zie je graag!

Meest recente blogs