Wil jij een perfecte video?

Wil jij een perfecte video?

Dan moet je niet bij mij zijn.

Ik geloof niet in perfectie. Perfectie is niet haalbaar. Het geeft stress, het kost ongelofelijk veel tijd en energie om ook maar in de buurt te komen van perfectie, en het belangrijkste: het is niet geloofwaardig.

Iedereen die een perfecte foto ziet, of een perfecte scene in een film of tv-reclame weet: zo is het echte leven niet. En dat is maar goed ook. Imperfectie is zoveel leuker en aantrekkelijker.

Ik geloof dus niet in perfectie. Ik geloof in verbinding maken. In echt zijn. In durven, doen, contact maken, lachen om jezelf, echt contact maken. En ik geloof in resultaat.

Alle tijd, geld en energie die je in die ene perfecte video stopt, kun je beter verdelen over minstens 10 video’s die je waarschijnlijk ook het tienvoudige gaan opleveren.

  • Omdat mensen je 10 keer zo vaak voorbij zien komen.
  • Omdat je zoveel meer benaderbaar bent dan met zo’n perfecte video.
  • Omdat je 10 verschillende onderwerpen kunt aankaarten in plaats van één keer reclame maken voor je zelf.
  • Omdat je kennis deelt, tips geeft, anderen inspireert.

Met video’s zoals in deze mail gééf je aandacht, in plaats van dat je om aandacht vraagt.

Wil je daar meer over weten? Laat je mailadres achter op mijn website en ik laat je direct zien hoe ik zelf de 5 grootste drempels overwon om video’s te gaan maken.
En vervolgens kun je onbeperkt bij mij de kunst afkijken. Ik stuur je (bijna) wekelijks een mail met daarin natuurlijk een video, met een nuttige tip die je ook zelf kunt toepassen. Gratis en voor niets.
Aanmelden kan door op deze link te klikken.

Natuurlijk help ik je ook graag een eind op weg om veel sneller van start te gaan met video.

Op 9 april van 13.00 tot 16.00 geef ik mijn basis workshop Video’s met Visie: vergroot je zichtbaarheid met video. Voor maar 27 euro leer je de 5 basisvaardigheden die je nodig hebt om video’s te maken.
Meld je hier aan voor de basisworkshop Video’s met Visie

Heb je de workshop al een keer gevolgd, maar is het er nog niet van gekomen om zelf regelmatig video’s te gaan maken? Dan kun je elke maandagochtend bij me aanschuiven om aan de video’s te werken. Ik ben er zelf ook, dus ik kan je erbij helpen (zowel inhoudelijk als met de uitvoering). Kost je maar 45 euro per keer, en dan kun je minstens een maand vooruit.
Daarvoor kun je je hier aanmelden.

Wil je 1 op 1 met mij sparren? Dat kan ook. Ik denk graag met je mee, ik help je met het opnemen van je eerste video(‘s) zodat je even goed de slag te pakken hebt. Voor 125 euro heb je mij anderhalf uur lang helemaal voor jezelf alleen. Mail me even om een afspraak te maken.

Laat je me weten of ik je ergens mee kan helpen?

Ik zie je graag!

Hartelijke groet,

Esther