driedaagse – replays – uit de lucht

Dag 1 van de driedaagse Klanten krijgen die alleen jóu willen

Hier is de replay van dag 1 van deze driedaagse.

Ik heb het gehad over jouw vuurtje. Hoe hard brandt dat? Waarom doe je wat je doet? En hoe belangrijk is het voor jou? 

Bekijk eerst de video:

 

 

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb om jezelf veel meer te laten zien en daardoor klanten te krijgen die graag door jou geholpen willen worden.

Om je ook echt aan het werk te zetten, heb ik hier een werkblad in Word met een aantal vragen, en ik wil je vragen om het ingevulde document naar me te mailen: esther@devisiegraaf.nl. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen consumeert, maar dat je ook echt in actie komt.

Download hier het werkblad:

Driedaagse Dag1

Ik zie je mailtje graag tegemoet!

 

Dag 2 van de driedaagse Klanten krijgen die alleen jóu willen

Hier is de replay van dag 2 van deze driedaagse.

Ik heb het gehad over jou. Wie ben je? Waar ben je goed in? Wat typeert jou als mens? En op wie richt je je?

Bekijk eerst de video:

 

 

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb om jezelf veel meer te laten zien en daardoor klanten te krijgen die graag door jou geholpen willen worden.

Om je ook echt aan het werk te zetten, heb ik hier een werkblad in Word met een aantal vragen, en ik wil je vragen om het ingevulde document naar me te mailen: esther@devisiegraaf.nl. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen consumeert, maar dat je ook echt in actie komt.

Download hier het werkblad:

Driedaagse-Dag2

Ik zie je mailtje graag tegemoet!

 

Dag 3 van de driedaagse Klanten krijgen die alleen jóu willen

Hier is de replay van dag 3 van deze driedaagse.

Ik heb het gehad over onderwerpen. Waar ga je het in vredesnaam over hebben als je elke week een video post?

Bekijk eerst de video:

 

 

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb om jezelf veel meer te laten zien en daardoor klanten te krijgen die graag door jou geholpen willen worden.

En nu? Geen werkblad, maar de uitnodiging om een half uur met me te sparren als je inmiddels denkt dat video ook iets voor jou zou kunnen zijn om je bedrijf te laten groeien. Ik denk graag met je mee om te kijken hoe het voor jou zou kunnen werken. Stuur me een mail: esther@devisiegraaf.nl en dan plannen we gauw een half uurtje in.